woensdag 3 februari 2016

We gaan nog even verder op de gezonde koers.
Ik heb op Pintarest een alternatief ontdekt voor een bonbon. Dus ben je aan het lijnen dan kan je nog altijd deze bonbons maken. En je hebt geen oven nodig.


Je hebt nodig voor deze heerlijke chocoladebonbon:

1 kopje havermout'
3/4 kopje kokos
1/2 kopje pindakaas ( ik heb de biologische van de ALDI gebruikt, zitten geen koolhydraten in)
1/3 kopje honing
1/4 kopje cacaopoeder
1 theelepel chia zaad ( naar eigen keus, je kan ook iets anders doen)
Naar eigen keus: 1 theelepel vanille extract





Je doet alles in een kom en mengt het door elkaar.




Vervolgens draai je kleine balletjes. Daarna even opstijven in de koelkast en klaar zijn je bonbons.
Je kan ze bruin houden maar ik heb ze nog even door de kokos gedaan. Staat ook altijd leuk en is ook nog lekker.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten