zaterdag 13 februari 2016

Laatst was mijn dochter jarig en wilde graag rondom haar verjaardag een feestje voor haar vriendinnen. Tien meisjes van rond de 11 jaar. Wat zullen we dit jaar eens doen. Het werd een high tea. Bij de uitnodigingen hadden we al kleine kaartjes gedaan, die ze mochten meenemen naar het feestje. Deze kaartjes hadden we geprint en gelamineerd. Dit lamineerapparaat heb ik eens jaren terug bij Action gekocht voor iets van 11 euro en dat is heel handig gebleken.




De meiden kregen allemaal een theeglas maar als ze geen thee wilden dan had ik groene en rode limonade achter de hand. Allemaal bakjes, bordjes met lekkere koekjes, macarons, kleine taartjes, etc. etc. en ook nog wat fruit; alles wat de jarige zelf lekker vind. Het werd een gezellig geklets onder het genot van de thee en de lekkernijen. Bij Pickwick thee heb je tegenwoordig ook van die vraagjes aan het theezakjes zitten. Die hadden we verzameld zodat er nog meer te bepraten was.
Vragen zoals: wat is je favoriete snoep, wat is je favoriete spel, heb je vandaag een complimentje gekregen, heb je vandaag een complimentje gegeven, in welk tijdperk zou je willen leven, hoeveel paar schoenen heb je.
Ze hebben later ook nog lekker buiten gespeeld en toen ze weer binnen waren kon de ene helft sjoelen en de andere jenga spelen.
Jenga is een toren van allemaal houten blokjes en daar moet je een voor een een blokje uithalen.



Het blokje uit de toren leg je er bovenop. Het wordt een steeds hogere en instabielere toren.
Dit is een gedeelte van wat we gedaan hebben op het kinderfeestje. Het is altijd handig om wat ideetjes achter de hand te hebben als je een kinderfeestje moet organiseren, wie weet heb je er wat aan.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten